събота, 26 май 2012 г.

Сборник разкази "Единадесет свята” - десет автори от интернет



„Единадесет свята” кани всички на среща с десет автори от "Хулите" и интернет пространството, които за пръв път излизат вкупом от своята анонимност и заявяват присъствие с истинските си имена. В Хулите те са известни с никовете си: anonimapokrifoff, doriana-doriana, apostolicia, verysmallanimal, breg, musketar, Mia2442, radi_radev19441944, joy_angels, tomatroev 

Авторите не се познават лично, но пишат и публикуват в интернет съвременна проза. Обединяващо е желанието им да излязат от анонимността на виртуала и да разкажат по някоя добра история, да дръпнат завесите и да допуснат читателя да съпреживее прочетеното, да плаче или да се разсмее. Десет свята, които очакват теб, Читателю! 


Десетте автора на книгата с разкази канят единадесетия свят – света на своите читатели, на премиерата на книгата на 1 юни 2012г.от 19.00ч. в София, ресторант „На седмото неб(ц)е”, площад „Славейков” 11. 

Специален гост – Калин Терзийски, автор на предговора към книгата. Водещ на събитието – Левена Филчева. Книгата ще се разпространява от книжарници „Хеликон”.

Представянето на книгата е на 01.06.2012 г.  в София в заведението "На седмото небце" от 19 часа.
Издател:  Авангард Прима

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации / месечен рейтинг