Цени
Условия и цени за издаване на книга - Издателска къща ,,Руди Букс”

1. За да бъде издадена Вашата бъдеща книга трябва да има литературна стойност и произведенията Ви трябва да  бъдат издържани в съответния стил. Това ще определят нашите редактори, т.е. файловете ви трябва да минат предварително одобрение.
2.  На  корицата на книгата Ви ще бъде отпечатано логото на „Руди Букс”.

3. Цената за редакция на текста е 1 -1,50 лв. на страница формат А5. Цената варира в зависимост от това как пишете и дали желаете стихосбирка или проза. Редакцията (корекцията)  е задължителна и се извършва от одобрени от нас редактори и коректори.  
4. Дизайнът на корицата струва 100 лева. 

5. Цялостното предпечатно оформление на книгата струва 100-150лв., зависи от обема на файла.
6. По желание можете да поръчате илюстрации. Цената на една илюстрация  е 50 лева. При поръчка на повече от пет илюстрации, цената може да бъде коментирана.

7. Цената за печатно издание е 2ст. за страница формат А5 и 1лв. за корица, за минимум 100 бр. Това означава, че ако имате 100 стр. текст, то отпечатването му ще струва 300лв. за 100 бр. Ако добавим редакцията, предпечата и дизайна, то Вашата книга ще струва около 600 лв. за 100бр. За всеки ретираж таксите за редакция, дизайн на корица и предпечат отпадат.
8. Книгите ще бъдат изпратени до вас по куриер.  ,,Руди букс” се ангажира с реклама  на книгата в в интернет пространството. Разпространението по книжарници е въпрос на допълнително споразумение.
9. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни въпроси.
Целта ни е да помогнем на талантливи, начинаещи  автори.

Моля, разпространявайте това съобщение, за да стигне до колкото се може повече хора.

Професионална редакция и корекция на текстове – поезия и проза, статии ,,За книгите днес"

А4
А5
корекция
1лв
0.50 ст
редакция
2лв
1 лв

  

Цялостна редакция на романи и повести  - по договаряне. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации / месечен рейтинг