неделя, 14 август 2011 г.

Още стихове за вечните неща - Шивачево'2011

Стихотворенията, с които можете да участвате в конкурса, трябва да са до три на брой. Няма ограничения в тематиката. Творбите трябва да са написани на кирилица, желателно е да не са публикувани.
За да участвате в конкурса е необходимо да се регистрирате на адрес http://shivachevo.com (ако нямате регистрация) и да публикувате творбите си в сайта. Можете да публикувате до 3 творби.
В конкурса могат да участват и автори, които в момента са извън пределите на страната.
Срокът за публикуването на изпратените стихове е 30 септември 2011г. Ще бъдат присъдени следните награди:
1. НАГРАДА НА ЖУРИТО - жури от уважавани творци и ценители на българската литература ще определи носителя на наградата "Още стихове за вечните неща- Шивачево 2011".
2. НАГРАДА НА ЧИТАТЕЛИТЕ - след приключване на приемането на творбите на 30 септември 2011г., на 7 октомври 2011г. журито ще номинира и обяви произведенията, от които вие, уважаеми читатели, ще определите носителя на наградата на читателите.
НЕКА НАЙ-ДОБРИТЕ БЪДАТ ОЦЕНЕНИ СПРАВЕДЛИВО!
Гласуването е без ограничения и е чрез sms-и.
За да гласувате за избраната от вас творба: Изпратете SMS на кратък номер 1093 с текст stih
Цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.
Ще получите обратен sms, съдържащ кода, с който можете да гласувате за избраната от Вас творба. Кодът е валиден и за трите GSM оператора.
КОНКУРСЪТ Е АНОНИМЕН! Вашите лични данни, които сте въвели при регистрацията, няма да бъдат достъпни до излъчването на печелившите.
Гласуването продължава до 24:00 ч. на 24 октомври 2011г., ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще бъдат обявени на 26 октомври 2011г - Димитровден - празник на град Шивачево. Датата на награждаването ще бъде публикувана по-късно на сайта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации / месечен рейтинг