събота, 9 август 2014 г.

С "Двоен гимлет" на плажа.... Право в десятката!


Ако не сте чели Реймънд Чандлър, а все още се чудите какво е това Двоен гимлет (и как се стреля с него), защо се изписва с рецепта и при кое правителство е създадено Министерството на Доброто настроение, изтичайте бързо до компа си, отворете страницата на издателство "Колибри" и си купете електронната книга „Двоен Гимлет” на Мариана Царкова.
Така ще се сдобиете с интересно лятно четиво, пълно с истории за секс, храна, напитки, забавления, летни приключения, интересни герои, тийнейджърски неволи, философски размисли и умозаключения, изпъстрени с неповторимото чувство за хумор на авторката. 
Не, това не е справочник, а  сборник с  разкази, който, ако бях ваш индийски гуру, щях да ви препоръчам вместо медитация, а ако бях ваш треньор от фитнеса, щях да предложа за допълнително повдигане на адреналина и ендорфините (по последни данни на Министерството на спорта и младежта,  половин час смях се равнява на цели 5 обиколки на стадиона). И тъй като в този сборник седят заключени, не eдин-два, а много повече часове смях, представете си колко потене ще си спестите под палещото слънце на лятото, тичайки в ранната утрин по време на вашата почивка, по алеите на курортите и дългата скучна крайбрежна ивица.
            И така...
Министерството на Доброто Настроение, ИК ,,Колибри” и авторката Мариана Царкова най-сериозно ви препоръчват много смях с новата им книга „Двоен гимлет”. 
Затова не се колебайте, грабвайте електронните четци, таблети, телефони и други подръчни средства, и се запасете без капка угризение, съмнение или нерешителност със сборника „Двоен гимлет”. А ако случайно се уморите да четете на плажа и да се смеете, изпробвайте двойния гимлет свободно в бара. Сервира се с много лед и лимон… Наздраве! 

Разказът „Терзания”  на Мариана Царкова можете да прочетете тук.

© Министерството на доброто настроение. Всички права запазени 
Kолажите са дело на занимателния сайт pho.to .

1 коментар:

Популярни публикации / месечен рейтинг