неделя, 27 март 2011 г.

"Малкият Дино Дони и неговите приятели" вече и на български език

Данка Тодорва
     В поредица от няколко книжки, децата могат да се срещнат с "Динозавърчето Дони и неговите приятели".  Неин автор е немската писателка Данка Тодорова. 
   С новите герои малките читатели могат да съпреживеят интересни приключения в миналото и бъдещето. По пътя с машината на времето Дино и неговите приятели научават много полезни неща, срещат се с интересни природни феномени. 
   Книжката разкрива богатото детско въобржение и крехката детска психика. Интересна е не само от образователна гледна точка, но и от възпитателна.Тя учи децата на добри обноски, на това кое може да се прави и кое не може. Как и защо хората стават приятели и защо различното не е страшно, а на непознатото не бива да се доверяваме.
    "Дино Дони и неговите приятели" e богато илюстрирана с красиви цветни акварели. Техен автор е пловдивската художничка Петя Дененчева. Децата попадат в свежия колрит на пътуването, а  накрая могат сами да оцветят своя Дино Дони, така както си го представят. По този начин нашите най-малки читатели получават възможността да визуализират фантазните си представи и да направят книжката част от своя свят.
    Предназначена е за деца над три години.
    Може да поръчате "Малкият Дино Дони и неговите приятели" на ТУК
    И на телефони за България:  00359-676 71080, и за Германия: 0049-721-4839374 , 0049 177 5521729 
   С тези няколко реда искам да пожелая успех на Малкия Динозавър Дони и неговата авторка Данка Тодорова в  България!
                                                                                        Нели Господинова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации / месечен рейтинг